Hoera! We zijn 1 jaar online!

Vandaag zijn we jarig! Mix and match interieurstyling is precies één jaar geleden online gegaan. Wat gaat een jaar toch ongelofelijk snel zeg! Het jaar is echt voorbij gevlogen en we hebben prachtige producten mogen verkopen. Hier en daar hebben we op een gezellige markt gestaan om persoonlijk met klanten te praten over onze mooie collectie. En natuurlijk ook om onze producten direct te kunnen verkopen.

Een mooi eerste jaar waarin we ons veel hebben ontwikkeld, in het begin was heel veel heel erg nieuw. Hoe maken we de mooiste foto’s voor de site en hoe bereiken we jullie het beste. Groeien is het woord voor het komende jaar, want we willen nog meer mensen gaan bereiken met onze webwinkel. Je zult ons dan misschien ook wel vaak tegen gaan komen op andere social media kanalen. Daar gaan we ons met hart en ziel voor inzetten zodat ons inspirerende, gezellige woonboetiekje op internet voor iedereen te vinden is.

En de blog is ook onderdeel hiervan! Want we zijn nog nog maar een week geleden gestart met de blog. (: Dit is de plek waar we jullie leuke inside info geven over Mix and Match interieurstyling maar ook artikelen plaatsen over trends en producten uit ons assortiment uitlichten.

Enjoy you’re day en vier een klein feestje met ons!
Wij eten een lekker taartje en proosten met een glaasje bubbels op nog veel meer moois.

Lieve groetjes,
– Mix and Match interieurstyling – 

P.s. op 15, 16 & 17 april ontvang je 10% korting bij je bestelling in onze webshop! Want wie jarig is trakteert 😉

 

Plaats een reactie